Havaneres Alta Mar

Alta Mar

Alta Mar, grup d’havaneres

Alta Mar és un grup d’havaneres de qualitat que es va formar l’any 2002. Des de llavors ha actuat en nombroses ocasions, en diferents llocs o events, per tota la geografia Catalana i per Espanya. Les actuacions han estat en cantades de festes majors. També a festes populars, festes de carrer, en revetlles populars, en revetlles privades, a festes particulars etc. Evidentment també ha participant en les trobades més importants com la del Port Vell de Barcelona, la de Manresa…

El grup ofereix un gran repertori d’havaneres. És ideal per a tot tipus de cantades, tant en events com per festes. Celebracions familiars, festes populars, revetlles etc

L’any, 2016, va enregistrar el seu quart CD, amb noves cançons del grup. L’activitat d’Alta Mar, des dels seus incis ha anat a més.  Evidenment  gràcies a que els seus components tenen formació musical, coneixement del món de l’havanera i a la gran experiència en el món de la  faràndula.
El grup Alta Mar, va actuar, entre altres, fa uns anys, al “Palau de la Música Catalana” amb la coneguda compositora d’havaneres Antònia Vilàs, que va apadrinar el grup.

CONTACTA amb Carles prieto
93 205 6222 / 678 407 490 

Més informació a: havaneres
Web del Grup Alta Mar

Componets del grup

CARLES PRIETO (1a VEU I DIRECCIÓ)
Cantant líric, músic arrenjador i compositor.  Amb piano i solfeig en el Liceu.      Cantant d’òpera i mestre de cant, que actualment la seva  activitat, entre altres,  es la de  actuar amb orquestres  i bandes simfòniques  com la Banda Municipal  de  Barcelona  i  altres  agrupacions  importants.

CARLES SALMONS  (VEUS GREUS)
Inicia estudis musicals a l’Escolania de Montserrat i els acaba al Conservatori Superior Municipal de Barcelona.Ha fundat  grups d’animació infantil i ha cantat i dirigit diversos grups d’havaneres. Ha cantat com a solista en algunes Òperes del cicle Òpera a Catalunya i actualment també forma part de l’Orfeó Català. Ha cantat a diversos paisos del tot mon.

JOSEP VILA (ACORDIÓ)
Acordionista titulat al E.S.M.U.C.. Ha rebut en su carrera musical, nombrosos premis a concursos instrumentistes. A la seva trajectòria professional, ha fet concerts com a solista per diferents llocs d’Espanya També ha format part de diferents grups d’havaneres i altres formacions musicals. En l’actualitat, també es dedica a la docència, aplicant diferents mètodes pedagògics.

ADAM TORRES  (GUITARRA  I  VEU)
Músic titulat i cantant amb titulació de grau professional, arranjador, director coral… etc. Ha format part i/o ha dirigit diferents grups  d’havaneres  i orquestres.  Té una trajectòria molt dilatada com a músic en l’àmbit professional, domina i coneix un ampli repertori del món de les havaneres.

El nostre grup