Balandra grup d'havaneres

Balandra. Grup d’havaneres

Som a l’inici de la setena temporada de Balandra grup d’havaneres.

Allà va començar a Reus l’any 2010. Sense fer soroll i amb poques pretensions però amb ganes d’innovar. Volíen anar més enllà d’un espectacle de música marinera digne, de qualitat. Tot això amb el temps es va consolidar i ja és una realitat i s’ha consolidat com a grup. Un grup reusenc que vol marca les seves diferències pel que fa a l’estil i a l’estructura dels concerts.

Balandra grup d’havaneres

Certament res no es fàcil. Els darrers sis anys hem fet el possible per donar un tomb o com nosaltres solem dir: passar per la nostra cuina tot un seguit de músiques marineres. Aquestes hom les tenia interioritzades a l’estil de sempre. Hem tingut encerts i errors i fins i tot algun estrip sonat a l’hora de triar repertoris, però de tot se n’aprèn.

No hem defugit mai del gènere, per alguna cosa som un grup d’havaneres i ens agrada molt ser-ho.  Però malgrat tot hem fet apostes agosarades que ens han demostrat de forma fefaent que els canvis de ritme i estils al llarg dels concerts funciona, i de quina manera!!  De l’havanera al vals passant per les sardanes, les jotes, el son cubà i fins i tot el rock.  Hem anat desgranant les nostres músiques marineres sobre l’escenari i comprovant de primera mà com el públic s’enganxa als concerts.

Sobre l’estil d’havanera de Balandra, resumint…

A l’inici de la setena temporada de Balandra, alguna cosa va començar a Reus. Era l’any 2010. Sense fer soroll. Amb poques pretensions. Més enllà de fer un espectacle de música marinera el més digne possible, amb el temps ha anat quallant i a hores d’ara ja es pot afirmar que s’ha consolidat com a grup, un grup reusenc que vol marcar les seves diferències pel que fa a l’estil i l’estructura dels concerts.

En els darrers sis anys Balandra ha fet el possible per donar un tomb a tot un seguit de músiques marineres que hom tenia interioritzades a l’estil de sempre.

Contacte 695.395.332

Inici, grup havaneres