Grup d'havaneres Els pescadors del Francolí

Els Pescadors del Francolí

Un bon grup d’havaneres 

Els Pescadors del Francolí en Concert, és un espectacle per poder passar una vetllada de bona música amb les havaneres més populars i tradicionals, por tothom molt conegudes. Amb més de dues hores de durada. El concert inclou també les cançons catalanes més estimades, a més d’un ampli repertori per poder escoltar cantar, ballar i riure.

La proposta del grup és adient per moltes ocasions festives. La varietat fa que sigui ideal per cantades, les nits fresques d’estiu, així com en locals, festes de carrer. També, evidenment per a celebracions familiars com casaments o aniversaris.

Havaneres, cançons tradicionals catalanes i música dels anys 50, 60 i 70

Els Pescadors del Francolí és una formació que cuida molt la posada en escena, i que fa que el públic gaudeixi en tot moment de l’espectacle.

Els Pescadors del Francolí

Pel grup, ser diferent és innovador, ser elegants és respectuós, oferir qualitat musical i bon repertori és ser professionals. Tot això, sumat a persones que s’estimen la seva feina, ens converteix en una empresa única i original que treballa pel bé fer de la música i de la nostra terra.

El repertori es compon d’havaneres tradicionals i pròpies. Cançons de la nostre terra, amb peses instrumentals. Els pescadors del Francolí en concert fem dos hores musicals i divertides, per tots els públics.

La formació es va crear amb músics professionals i, és per això que els espectàcles  Els Pescadors en Concert agraden tant al public. Humor, havaneres, temes catalans i Ball del anys 60.
Mes de dues hores d’espectacle fent gaudir al públic d’unes revetlles molt recordades i estimades.
Primer. Sent les havaneres més tradicionals. Els pescadors en concert.
Segon. Cançons catalanes tradicionals de la nostra terra. Els pescadors en concert.
Tercer. I Balla i escolta els temes dels anys 60 i 70 amb Els Pescadors
Els Pescadors volem que el públic assistent es passi més de dues hores escoltant, cantant i ballant.

CONTACTA amb
Els Pescadors del Francolí
695.395.332