Espectacle havanera

Espectacle havanera

EL MEU AVI VA ANAR A CUBA

Espectacle havanera, adreçat a nois i noies i en general a tots els públics,  en el que es fa un acostament al coneixement de l’origen i al concepte “havanera” com a estil de cançó que ha anat arrelant en el nostre país a través del temps.

Esdevé un espectacle d’havanera molt adaptable que es pot dur a terme en qualsevol espai, tant es pot fer en un teatre, com a l’aula o en qualsevol sala.

Espectacle havanera

La durada és d’entre 50 i 60 minuts, però es pot adeqüar a cada cas concret, depenent de les necessitats logístiques o pedagògiques de cada ocasió.

OBJECTIUS

– Acostar el gènere a les noves generacions a través de la cançó i fets històrics. Es tracta de presentar uns elements algún dels quals podem haver treballat prèviament com ara alguna cançó o tot o part de l’atrezzo. Es pot haver treballat també algún fet històric o qualsevol temática relacionada.

DESTINATARIS

– Oferim diverses opcions si bé totes tenen un tronc comú, tant per educació primària com secundària. L’espectacle es pot adeqüar molt bé a les necessitats de cada cicle.

METODOLOGIA

– L’espectacle consta de narració, animació i cançó amb dues veus i una guitarra, si bé es pot dur a terme amb diferents variacions, des d’una veu i una guitarra fins a dues veus, una guitarra i un acordió.

– Consta d’un atrezzo senzill consistent amb xarxes de diferents colors i mides, i elements mariners.

– Es pot treballar amb o sense equip de so segons sigui necessari per l’espai. En el primer cas disposem d’equip de so adequat.

– És recomanable el treball d’una o vàries cançons del repertori a classe de música (cançons prèviament pactades)

– Les tarifes oscilen segons circumstàncies.
– distancia de desplaçament
– necessitat o no d’equip de so
– formació (dues veus, guitarra i acordió)
– si es fa un sol espectacle o diversos en un mateix dia i en espais diferents.

Les activitats complementàries s’hauràn de considerar al marge d’aquestes tarifes.

Josep Bergadà
Marta Bombí
LA VELLA LOLA

Tel. 626 76 06 65
www.lavellalola.cat
correu-e: info@lavellalola.cat
Per escoltar-nos ens podeu trobar a Spotify

  1. “Paper Mullat” (La vella Lola)