Havaneres de la Vella Lola

La Vella Lola

La Vella Lola, des de finals del 2004 som dues veus mixtes i una guitarra al servei de la cançó. Ens avala una llarga experiència en la cançó marinera: havaneres, valsets, taverna, amb un ampli repertori. Des de sempre amb tres objectius: Fer-ho bé, passar-ho bé i fer-ho passar bé. Musics professionals.

La Vella Lola (Arenys de Mar)

– OFERIM la possibilitat de ser 3 components. La Vella Lola amb acordió
– OFERIM la possibilitat de ser 4 Components. La Vella Lola amb acordió i contrabaix
Més informació a La Vella Lola – tres

HAVANERES espectacle clàssic d’havaneres amb les cançons més conegudes i celebrades (La gavina, La bella Lola, el meu avi, etc.)  Possibilitat d’afegir-hi una acordió.

CANÇÓ MARINERA espectacle de cançons relacionades amb el mar i el seu entorn. Havaneres conegudes, havaneres desconegudes, valsets mariners, aquelles cançons que ens evoquen directament el mar i l’amor. De vegades sentiments a flor de pell.

CANÇÓ CATALANA recital exclusivament de cançó catalana (popular i/o d’autor).

NADALES I HAVANERES  Espectacle de Nadal amb una part d’havaneres i l’altre de Nadales tradicionals.

REGAL D’ANIVERSARI  Interpretació de les cançons preferides de l’homenatjat/ada com a sorpresa.

TALLER D’HAVANERES  Pels qui volgueu fer un repertori, aprendre a tocar i a interpretar havaneres.

EL MEU AVI VA ANAR A CUBA espectacle pedagògic/musical interactiu per a tots els públics basat en una història que ens transporta a l’orígen de l’havanera i el cant de taverna a casa nostra.

La Vella Lola és una formació musical de caire professional, dedicada bàsicament a la interpretació de cançons de taverna, havaneres, valsets mariners,cançons cubanes, boleros, etc, i cançó tradicional catalana.

Història de la Vella Lola (Arenys de Mar)

Actualment som dues veus mixtes amb formació musical (Marta Bombí i Josep Bergadà) i una guitarra. L’essència de la formació sorgeix l’any 1988 data a partir de la qual els seus components canten junts. És el setembre de 2004 quan neix La Vella Lola com a formació estable i oberta a qualsevol idea musical, amb la ferma intenció de fer arribar l’ havanera i, en general, la cançó de taverna i de caràcter mariner a tots els racons on sigui possible, sempre amb el màxim rigor.

Hem fet més de 600 actuacions per tot Catalunya en forma de concert i en festes públiques i privades destacant la participació en la Festa Major de Gràcia i en la Festa Major de Sants de la Ciutat de Barcelona, al Casal Català de Brussel·les, en la Mostra de cançó de taverna de Sant Feliu de Guíxols, en la celebració anual de la Festa de la Sal al municipi de l’Escala (Girona) i a diverses edicions de la campanya gastronòmica   “Calamarenys” a Arenys de Mar.

Col.laboracions amb entitats

Hem col·laborat activament durant quatre anys amb la Fundació Viure i Conviure de la que va ser Caixa de Catalunya havent efectuat més de quaranta d’actuacions als Clubs Sant Jordi d’arreu del país. Actuacions a Casals de la Generalitat. Festes Majors de Bovera, Santa Pau, Vilamitjana, Sant Feliu del Racó, Ferran, Baldomar, Sant Jaume Sesoliveres, Vielha, etc. Actuacions a més de 200 municipis de Catalunya i Andorra (Barcelona, Lleida, Igualada, Cervera, l’Albi, Canillo, Bovera, Calella de Palafrugell, Isona, Camprodon, Sabadell, Mataró, Arenys de Mar, Arenys de Munt, etc.) Participacions amb la fira “Sabors Catalans” a diversos municipis i al Saló Internacional de Turisme a Catalunya. Hem participat en el programa de televisió “ben trobats” de El Punt Avui-TV (xarxa de televisions locals) i a Martv de Premià de Mar.

En Josep Bergadà

Entre els anys 1996 i 2004, en Josep Bergadà va formar part del grup “La Taverna”, dedicat a la interpretació d’havaneres i cançons relacionades amb aquest gènere , havent enregistrat tres CD’S (La noia de Sinera (1998), De port en port (2000) i La becaina (2002))amb cançons de repertori i cançons pròpies i havent realitzat més de 700 actuacions arreu de Catalunya, per Espanya, Bèlgica, França i Suïssa.

En Josep Bergadà és l’autor de la cançó “La becaina”, de l’havanera “la Noia de Sinera”, el valset de la “Festa de la Sal”, la cançó de taverna “el sopar”, el bolero “paper mullat”, entre d’altres.

“La vella Lola” esdevé un producte senzill, artesanal (fet a mà), alhora que rigorós, amb una estètica possiblement, ara per ara, única en aquest gènere. L’any 2013 vàrem enregistrar un CD amb unes quantes cançons del repertori que porta per títol PAPER MULLAT, nom de la cançó de producció pròpia que encapçala el disc.

Si ens voleu escoltar: a SPOTIFY hi trobareu el nostre CD (paper mullat)

 

SERVEI D’HAVANERES A DOMICILI

REGALA HAVANERES (si no saps ben bé què regalar, us donem la idea de regalar cançons, havaneres o d’altres. És emocionant…) preus especials per aniversaris, aniversari de boda, celebracions d’empresa, casaments, etc…

Disposem de transport i equip de llum i so propis.
correu-e: info@lavellalola.cat

CONTACTA amb Josep Bergadà
+34 626 760 665 

Més informació a: havaneres
Facebook