Mar Endins Havanera

Mar Endins

Mar Endins és un conjunt històric del món de les havaneres. Fundat l’any 1979 i immers des de llavors en multitud de projectes. Han actuat al Palau de la Música, han editat fins a 18 discos i han presentat espectacles originals on l’havanera es barreja amb la sarsuela o amb diferents coreografies.

Mar Endins

Han actuat arreu i en el Palau de la Música Catalana, per tot son reconeguts. També fora de Catalunya, a Londres, a les Canàries. Han intervingut musicalment en pel.licules, també en programes de televisió etc. Disposen d’un museu: La Cova de Mar Endins.

Resum

Mar Endins un grup ja amb 37 anys de recorregut, i amb una experiència provada.
Ha efectuat 5 Concerts al Palau de la Música de Barcelona.
Ha enregistrat 20 CD’s i un DVD.
Disposa d’un Museu: “La Cova de Mar Endins”
Ha intervingut en dues pel·lícules: “La teta i la lluna” de Bigas Luna,i “Pasión de hombre” de De la Loma.
Més de 4000 cantades arreu.
Repertori sempre actualitzat amb les havaneres de sempre i pròpies del seu mestre Francesc Salse.

La cova de Mar en dins

Qué és la Cova de Mar Endins ? És un indret on es mostra la història del grup d’havaneres Mar Endins, al llarg dels seus 25 anys. És una exposició permanent dels fets més importants que el grup ha portat a terme al llarg de la seva dilatada vida en el món de l’havanera. Es pot visitar? Tot i que la Cova de Mar Endins és un lloc privat, si alguna persona té interès en visitar-la, hauria de trucar al Tel. 629.042.048 i concertar una visita. El poble és molt petit i no hi ha mitjans per a mostrar-ho de manera diària. On es troba la Cova de Mar Endins ? En el poble pirinenc de “El Pont de Montanyana”,a l’Alta Ribagorça, molt a prop d’ “El Congost de Montrebei”, i del poble turístic de Montanyana, a dalt de la plaça major del poble, en aquesta casa, i en aquesta porta

Contacte 695.395.332

Més grups d’havaneres