Grup havaneres Sopa de Peix

Sopa de peix

El grup d’havaneres!

Quatre enamorats de l’havanera amb un alt nivell musical, que aconsegueixen un so que converteix l’havanera, el valset mariner i la cançó de taverna en un clàssic popular; això és Sopa de Peix!!

Sopa de Peix

ACORDIO, GUITARRA i TRES VEUS

El grup d’havaneres va néixer a l’octubre de 2008,per iniciativa del conegut acordionista de Valls Joaquim Gelambí. Els seus components fundadors van ser junt amb en Quim, en Joan Iscle Pujol i l’ Armand Torné.

L’any 2010 el grup incorpora al Tony Sanahuja, un jove amb veu de baix i una gran experiència dins del món de l’havanera, passant així de tres a quatre el nombre dels components.
A finals del 2013 entra a formar part del grup el prestigiós Conrad Setó, conegut músic, compositor i arranjador, aportant un dels instruments més emblemàtics dins dels grups d’havaneres: l’acordió.
L’any 2015 entra a formar part del nostre grup en Xavier Martin Saigí, com a guitarrista i veu tenor.
Amb la seva trajectòria s’ha anat consolidant com un dels grups d’havaneres punters a la província de Tarragona.
Havaneres, valsets mariners, cançons de taverna i tradicionals catalanes, es el que ens ofereix aquest grup en les seves actuacions.

Si has d’organitzar qualsevol festa pensa que el nostre grup pot actuar-hi; treballem per a tot tipus d’esdeveniments. Festes populars, festes de carrer, festes majors, revetlles populars o privades, events d’empreses i també per a celebracions familiars.

Per més informació pots trucar-nos al telefon que hi ha a continuació. Tambe pots veure fotografies i videos dels que hi ha publicats aqui mateix o els que trobaràs al nostre fecebook o a la web

Més dades: 

Tel. : 695.395.332

Anunci a web les havaneres