Escamarlans de Palau

Escamarlans de Palau

El grup Escamarlans de Palau es va fundar a partir de l’afició dels seus components per la cançó marinera i pel cant de taverna. Els seus fundadors procedien d’un grup de cant coral de Palau-Solità i Plegamans.

Les primeres actuacions van ser a cases particulars, a festes de barri i en actes benèfics. Durant aquesta etapa inicial, diversos components en van formar part temporalment. És el cas de Pere Fàbregas, Antonio Torrell i Francesc Vallicrosa.

Escamarlans de Palau

El grup es consolidà amb la incorporació de Lluís González, de l’acordionista Josep Vila.
Es va fer la presentació oficial el 12 de maig de 2011 amb el nom d’Escamarlans de Palau; després  de la baixa del cantant Pere Fàbregas s’incorpora  Agustí Pallejà.
Dels iniciadors del grup queden en Josep Castillón i en Juan Miguel González.

Actualment el grup està format per Josep Castillón (guitarra), Lluís González (tercera veu i arranjador), Juan Miguel González (segona veu), Agustí Pallejà (primera veu). Des de l’agost passat l’acordionista Josep Vila no forma part del grup.
La última incorporació al grup Grup d’havaneres Escamarlans de Palau és l’acordionista Josep Maria Farré Capel.

El grup ha actuat durant la Festa Major de diverses poblacions de rellevància, en actes benèfics en la nostra població i en restaurants coneguts.

El seu primer treball discogràfic s’anomena Crua Tempesta, fent referència a la cançó del mateix nom. La lletra és del baríton menorquí Lluís Sintes i la música del nostre company Lluís González.

Repertori

El nostre programa consta de les havaneres més populars i conegudes del cant de taverna, com per exemple la Caña dulce, La gavina, Rosa del port, el Canó de Palamós, etc… També interpretem els valsos mariners més coneguts (Oreneta gentil, La Rosa del port, Vell pescador, etc…), una de les rumbes més emblemàtiques (Lola la tavernera) i algunes de les sardanes més populars (Girona m’enamora, La puntaire, etc..).

Tampoc no hi falten composicions pròpies i havaneres actuals com són Abraç Mariner i Crua Tempesta, una havanera-sardana amb lletra del baríton Lluís Sintes i musicada pel company del grup Lluís González.

Contacte 695.395.332

Més grups d’havaneres