Grup Boira

Grup Boira

Grup Boira

Grup Boira d’havaneres neix a Lleida l’octubre de 1998. Tots els seus membres disposen d’una dilatada experiència en el mon musical, si bé provenen d’àmbits molt diversos.

En el decurs d’aquests darrers anys han cantat arreu de Catalunya, Espanya, Menorca, França, Cuba i Luxemburg. Prova de la qualitat de les seves interpretacions és el fet que l’1 de juliol de l’any 2000, foren convidats a participar en el festival de Calella de Palafrugell. Es va restransmetre retransmès en directe per TV i davant de 40.000 persones.

Especial dedicació a l’havanera

El grup BOIRA conrea la música popular i tradicional amb especial dedicació a l’havanera, els ritmes de vals, bolero, la balada, sardanes, etc. Van enregistrar el seu primer CD amb una mostra significativa de tot el seu repertori. L’any 2007 han enregistrat el segon CD (RETALLS) amb aportacions singulars i el 2010 ha aparegut el seu 3er CD “La mar de dins”.

Els components del grup són: Enric Bardina, baríton; Ramon Bordes, 2ª veu i guitarra; Jordi Carulla, tenor; Toni Castell, acordió. I Ramon Farré és el tècnic de sò.

Més grups d’havaneres

Una mostra de la seva qualitat musical és el fet d’haver estat convidats en tres ocasions en el Festival d’havaneres de Calella de Palafrugell que transmet en directe TV3.  També en dues edicions dels Festival de Cançó Marinera de Getxo (País Basc) i Dènia (Alacant). Els anys 2009 i 2011 han participat en el Aplec Internacional de la Sardana.  Mostra de Grups Folklòrics celebrats a Luxemburg i Grenoble respectivament, organitzats per Adifolk. També han fet tres gires per l’illa de Menorca amb actuacions a Maó, Ciutadella, Es Castell, Alaior, Sant Lluís, etc.

La composició del grup continua inalterable des de la seva fundació i segueix treballant, sense defallir, a fi d’oferir a tots els melòmans i en especial als aficionats del gènere de l’havanera el bo i millor de les seves interpretacions

Contacte 695.395.332